zaterdag 16 juli 2011

M

M
managers
Als iemand geinteresseerd is in een vorm van samenwerking worden zij benaderd door onze managers. zij zijn op de hoogte van de mogelijkheden die binnen onze organisatie te halen is

http://www.mensenmakenmedia.blogspot.com/

Media

Voordelen


Social Media is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Mensen willen overal en altijd beschikken over actuele informatie. Social Media sites worden goed geïndexeerd door zoekmachines. Hiermee verhoogt u ook uw eigen ‘ranking’ en scoort u beter in Google.

Twitter


Wie volgt u en wie zijn uw volgers op Twitter? Zodra u weet wat uw volgers bezighoudt, kunt u uw berichten beter op hen afstemmen. Via Twitter bent u altijd up-to-date. Met uw tweets kunt u inspelen op actualiteiten of branche-informatie verspreiden.

 Linkedin


Linkedin is de zakelijke tegenhanger van Hyves. Businessclubs groeien als nooit tevoren. Steeds meer bedrijven stellen hun netwerk open voor mensen die ze vertrouwen of waar ze goede relaties mee hebben. Hier kunnen individuele ondernemers van profiteren.

Facebook


Kans of bedreiging? Persoonlijke informatie delen via websites, forums of social networks. Er zijn ondernemers die er niets mee hebben. Maar waarom zijn Hyves en Facebook dan zo populair? Kent u het geheim van Social Media? Neem contact met ons op en laat u informeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten