zaterdag 16 juli 2011

F

Adres gegevens
Postadres
Goudse rijweg 226
3031 ck Rotterdam
mailto:kavakara@live.nl

F
film en video opname
Binnen Image Productions doen wij veel met het opnemen van beelden en geluiden en gebruiken dit binnen onze aanbod. Door vermelding van de bron ontstaat hopelijk een herkenning naar de grote publiek.

Om deze publiek te bereiken maken wij gebruik van de aanwezige media aanbod aangevuld met eigen samenstellingen en mogeijkheden.

Dit alles wordt behandelt door redacties die ieder een gedeelte van de programering heeft aangeleverd. deze redacties worden uitgevoerd door deelnemers aan de projecten van http://www.mensenmakenmedia.blogspot.com/

film gids
Om iedereen op de hoogte te houden van wat er uitgezonden gaat worden hebben wij een film gids waar uitgebreid ingegaan wordt op de aanbod van rafdio en televisie. voor meer informatie
http://www.mensenmakenmedia.blogspot.com/
folders, posters en leaflets
Om onze contacten en deelnemers op de hoogte te houden willen wij verschillende vormen van verdeling gebruiken. Buiten dat iedereen op de hoogte is van wat er zal komen ontstaat de mogelijkheid om meer aandacht te geven aan onze sponsors.
http://www.mensenmakenmedia.blogspot.com/
foto
Bij iedere activiteit streven wij ernaar om foto materiaal te verzamelen en in onze papieren post terug laten komen bij de deelnemers.
http://www.mensenmakenmedia.blogspot.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten